CBb schrapt aanwijzing NZa voor Regenboog Apotheken

Bron Skipr – 13 oktober 2022

Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) schrapt een aanwijzing die de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft gegeven aan Regenboog Apotheken. Het college oordeelt dat de Regenboog Apotheken geen misleidende informatie hebben gegeven aan hun klanten in verband met de beëindiging van hun contract met zorgverzekeraar VGZ.

De NZa had de aanwijzing gegeven omdat volgens haar de Regenboog apotheken met een brief in huis-aan-huis bladen in de regio’s Alkmaar en Bavel onjuiste en onvolledige informatie hebben verstrekt en daarmee de consumenten hebben misleid. In die brief hebben de apotheken laten weten dat hun contract met zorgverzekeraar VGZ met ingang van 1 januari 2021 wordt beëindigd en wat de mogelijke gevolgen daarvan zijn voor consumenten, onder andere wat betreft de vergoedingen van hun diensten.

Lees hier verder.

Plaats een reactie